Over ons

Leer ons kennen!

InAVate in het kort

InAVate is multidisciplinair en kan daardoor vrijwel alle opdrachten op het gebied van audio en video aan. Of het nu gaat om het inrichten van uw presentatieruimte met moderne presentatiemiddelen of het realiseren van een videoconference oplossing, wij verzorgen voor u het gehele traject vanaf aanvraag tot oplevering.

InAVate heeft al talloze toonaangevende en complexe audio en video installaties op haar naam staan en is VCA gecertificeerd.  Wanneer u een opdracht bij InAVate plaatst bent u verzekerd van een goed werkende en betrouwbare installatie die past bij uw wensen en eisen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij nagenoeg alle disciplines in eigen huis. We kunnen dus snel schakelen en hebben daardoor de flexibiliteit om zelfs de moeilijkste deadlines te halen. Wij werken met een enthousiast team aan uiteenlopende opdrachten voor een gestaag groeiende klantengroep. Langdurige samenwerking staat bij ons centraal.

Wij bouwen graag een langdurige vertrouwensrelatie met u op. InAVate maakt gebruik van haar opgebouwde kennis en ervaring om vernieuwende oplossingen voor haar klanten te bedenken en te implementeren. Oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoefte.

InAVate

VCA

Wat mag u van ons verwachten?

Wij bekijken uw situatie en geven vervolgens een praktische oplossing. Op welke manier kan de betreffende ruimte het beste ingevuld worden? We letten op de uitvoerbaarheid. Hiervoor is een duidelijke aanpak en planning noodzakelijk.

Wij investeren continu in het opdoen van nieuwe kennis en passen deze kennis in de praktijk toe. De audiovisuele markt is constant in beweging. Het op peil houden van de parate kennis is daarom een must. Er valt nog veel te vernieuwen. Niet alleen de kennis en de methoden, maar ook de toepassing bij u in de praktijk. InAVate is voordurend bezig deze nieuwe inzichten zich eigen te maken waardoor u als klant kunt profiteren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van audio en video.

Wat ons onderscheidt is dat alle mensen binnen InAVate door passie worden gedreven. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het audio visuele gebied. De mensen van InAVate kenmerken zich, naast hun onbetwiste expertise en ervaring, door hun persoonlijke betrokkenheid bij uw organisatie. U kunt van ons partnerschap en flexibiliteit verwachten. Dit zijn belangrijke factoren om een lange vertrouwensrelatie met u op te kunnen bouwen.

Contact opemen?

Alle contactgegevens van InAVate staan op de contactpagina. Neem gerust contact met ons op!