InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Presentatieruimte inrichten

InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, kan heel uw prestatieruimte naar uw wensen en behoeften inrichten. Samen met u gaan wij in gesprek wat u voor ogen heeft en wat uw budget is. Naast de integratie van geluid, beeld en besturing, verzorgen wij ook meubilair op maat gemaakt. Met onze expertise en mogelijkheden kunnen wij uw presentatieruimte zodanig inrichten dat het aan al uw verwachtingen voldoet.

Waarom uw presentatieruimte door InAVate audio & video solutions laten inrichten?

InAVate audio & video solutions bespreekt de vragen van klanten graag kort, maar zeker krachtig. Het achterhalen van de achterliggende gedachte en de kern van de vraag is een van de belangrijkste zaken, tijd is kostbaar, ook voor onze klanten. Na dit gesprek beraden wij ons op de beste oplossing, afhankelijk van uw budget en wensen. InAVate audio & video solutions werkt transparant en kan daarnaast heel uw presentatieruimte van A tot Z inrichten, van technische apparatuur als de Barco ClickShare tot maatwerk meubilair, waarbij het meubilair zo op maat wordt gemaakt dat alle audiovisuele aspecten hier perfect in passen. Hierdoor ervaart u uw presentatieruimte als een consistent geheel, waar alles naadloos in elkaar past en er geen bekabeling van de audio en visuele media te zien is!

Wanneer laat u uw presentatieruimte inrichten?

InAVate audio & video solutions helpt u graag met de inrichting van uw presentatieruimte. Door uiterste accurate, een ruime dosis creativiteit en vakkundige adviezen zorgen wij ervoor dat u een 100% klanttevredenheid ervaart. Bent u ook benieuwd geworden naar InAVate audio & video solutions? Wij beantwoorden graag al uw vragen u kunt ons bereiken via 088 4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?