InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Presentatiescherm

Bij InAVate audio & video solutions koopt u een presentatiescherm van elke klasse. Wilt u opvallen? Dan gebruikt u voor uw presentatie bijvoorbeeld een led-screen als scherm. U trekt zeker de aandacht van uw doelgroep als u met deze presentatieschermen wisselende, pakkende beelden gebruikt om uw product of dienst aan te prijzen. Een presentatiescherm van ons bedrijf gebruikt u overal: binnen uw bedrijf, in andere gebouwen, maar ook buiten! Plaats uw presentatiescherm langs de snelweg en u trekt meteen groot publiek. Kortom, een scherm gebruiken voor de presentatie van uw product of dienst levert meerdere voordelen op!

De vele mogelijkheden van een presentatiescherm in uw onderneming

Behalve voor de presentatie aan de doelgroep, gebruikt u een hoogwaardig scherm, zoals een lcd-scherm, ook heel goed binnen uw bedrijfspand voor verschillende doeleinden. Met behulp van deze presentatieschermen verstrekt u bijvoorbeeld informatie, zoals een weerbericht of zaken die binnen uw bedrijf spelen. Ook gebruikt u een presentatiescherm om bezoekers en klanten welkom te heten, zodat zij een positief gevoel zullen overhouden aan het bezoek aan uw bedrijf. Want een eerste indruk is natuurlijk zeer belangrijk. Met een interactief scherm vergroot u de kans dat uw potentiële klant ook echt voor een omzetverhoging zorgt.

Vraag naar onze diverse presentatieschermen

Bent u benieuwd naar wat een presentatiescherm voor u kan betekenen? Overweegt u om een scherm te gebruiken voor de presentatie van uw producten of diensten, of wilt u meer informatie verstrekken aan bezoekers en personeel? Wij vertellen u graag wat er voor u mogelijk is op het gebied van presentatieschermen, bijvoorbeeld over het gebruik van de Barco ClickShare of een beamer. Wij zorgen er met ons advies voor dat de presentatie van uw bedrijf via een scherm van InAVate, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, uitstekend verloopt. Neem voor alle mogelijkheden qua presentatieschermen contact met ons op door te bellen naar 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?