Arbon Agenturen B.V.

Arbon Agenturen B.V. is sinds 1995 actief als importeur / groothandel in slangen, slangklemmen, koppelingen, afsluiters en meetinstrumenten. Sinds begin 2010 zijn de activiteiten uitgebreid met rubber platen, matten en profielen. Ze leveren kwalitatief zeer goede platen, matten en profielen welke in ruime mate voorradig worden gehouden in het magazijn in Rhenen. Dit in combinatie met deskundigheid bij hun medewerkers waardoor zij o.a. een optimale service kunnen verlenen.

Dit voorjaar heeft Arbon haar intrek genomen in hun nieuwbouw locatie in Rhenen. Het nieuwe kantoor voorzag ook in twee ruime vergaderruimtes. InAVate audio & video solutions is gevraagd mee te denken met de inrichting van de nieuwe ruimtes aansluitend op de wensen vanuit Arbon Agenturen.

De grote vergaderruimte hebben we voorzien van een 70’’ 4K LED scherm. Het scherm wordt aangestuurd door een eenvoudig bedienpaneel welke is ingebouwd in een mooie tafelunit in de tafel. Voor de presentatie op het scherm hebben we een HDMI aansluitkabel in de tafelunit voorzien. Een aanvullende draadloze presentatie oplossing van Barco zorgt voor nog meer gebruikersgemak. Om de ruimtes gelijk te houden in de bediening hebben we de 2e ruimte ook voorzien van een tafelunit en een draadloos presentatiesysteem. Gezien deze ruimte kleiner is, hebben we hier een 60’’ 4K  LED scherm gemonteerd.

Bij InAVate streven we naar het maximale resultaat voor een nieuwe installatie. Een belangrijk speerpunt hierbij is de afwerking en netheid. De installatie van Arbon Agenturen is hier een mooi voorbeeld van. Door goede communicatie met de bouw vooraf zijn de voorzieningen perfect gemaakt, waardoor wij een prachtig resultaat hebben kunnen leveren. Arbon Agenturen was dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

InAVate wenst Arbon Agenturen veel succes met hun nieuwe installaties en hun nieuwe huisvesting!