Arcade Wonen

Arcade is als woningcorporatie actief in de gemeenten Westland en Den Haag. In het Westland zijn zij de grootste verhuurder. Ze houden zich voornamelijk bezig met het bouwen en verhuren van sociale huurwoningen. Er wordt hard gewerkt aan betaalbare en passende woonruimte voor jongeren, senioren en mensen met lage inkomens. 

Na ruim zes jaar waren de vergaderruimtes toe aan vernieuwing. De huidige installatie voldeed niet meer aan de wensen, en sloot niet meer aan op de huidige nieuwe technieken. Tevens was er behoefte aan een draadloze presentatie oplossing. Arcade Wonen heeft InAVate audio & video solutions gevraagd een up- to- date oplossing te bedenken welke goed aansluit bij de nieuwe wensen.

In totaal hebben we drie ruimtes en een trolley mogen inrichten met audiovisuele presentatiemiddelen. Om de bediening in de verschillende ruimtes eenvoudig en overzichtelijk te houden is ervoor gekozen om alle ruimtes te voorzien van een bedieningspaneel en een draadloos presentatiesysteem van Barco, de ClickShare. De bestaande beamers hebben we vervangen voor 4K LED Schermen in diverse formaten aangepast op de grootte van de ruimte. Om de Barco ClickShare optimaal te benutten hebben we hiervoor een zogeheten netwerk implementatie gedaan. Door deze implementatie is het nu voor gasten en medewerkers mogelijk om met één druk op de knop bijvoorbeeld het telefoonscherm te delen. Naast het inrichten van de ruimtes hebben we ook een trolley mogen leveren welke in hoogte verstelbaar is. Aan deze trolley hebben we een 86’’ (218 CM diameter) scherm gemonteerd. De trolley is ook voorzien van een bedieningspaneel en een ClickShare. Door de lange aansluitkabel is het mogelijk om de trolley op meerdere plaatsen in de ruimte te zetten zonder allerlei kabels los te moeten halen.

Een zeer mooi project met zeer prettige communicatie waarvan het eindresultaat er zeker mag zijn! InAVate wenst Arcade Wonen nog vele jaren plezier van deze prachtige installatie!