Coolblue Rotterdam

Coolblue gelooft in kennis, focus en specialisme. Zoals zij zelf zeggen, groeien ze door beter te worden. Coolblue doet sinds hun oprichting in 1999 maar één ding; webwinkels maken waar ze trotst op zijn. Inmiddels leveren ze via 325 gespecialiseerde webshops en 7 fysieke winkels, consumer goods in de Benelux.

Coolblue groeit hard. Zo hard dat ze heel veel nieuwe collega’s nodig hebben. Alle collega’s komen meerdere malen per jaar samen in het restaurant voor een presentatie of brainstormsessie. Om deze presentaties en brainstormsessies zichtbaar te maken voor alle mensen en tegelijkertijd op te kunnen nemen en indien gewenst te streamen, was Coolblue op zoek naar een partner die hun zowel op ICT als op audiovisueel gebied hierin kon adviseren.

Met behulp van projectie en vier ondersteunende 55 inch (140 cm) monitoren worden nu op een dynamische manier presentaties verzorgd en content gedeeld. Een Full HD camera (Pan Tilt Zoom) neemt de beelden op die direct live kunnen worden gestreamd of live kunnen worden bekeken. De gehele installatie kan eenvoudig worden bediend met behulp van een Crestron bedieningspaneel. Op deze manier wordt de gebruiker ontzorgt en kan iedereen de installatie zeer eenvoudig bedienen.

Kortom; InAVate mocht bij Coolblue voor de tweede keer een prachtige ruimte voor efficiënte (video)vergaderingen realiseren. Wij bedanken Coolblue voor het in InAVate gestelde vertrouwen en wensen hun talloze efficiënte en plezierige vergaderingen toe.