Dolby International AB

InAVate installeert een 80” LED display bij Dolby International AB

Op het kantoor van Dolby International AB te Amsterdam heeft InAVate een 80” LED display geleverd en geïnstalleerd.

De audiovisuele installatie welke reeds aanwezig was in de vergaderruimte, was te uitgebreid en te complex in gebruik. Dit moest eenvoudiger. De opdracht voor InAVate was dan ook om de installatie te vereenvoudigen.

De apparatuur in de ruimte is in zijn geheel gedemonteerd. Alle plafondmicrofoons, oude projector en overige apparatuur zijn verwijderd. Alle oude beschadigde plafondplaten zijn meteen vernieuwd. Wat is overgebleven is een tafelaansluiting met twee HDMI aansluitkabels, een Blu-ray speler, een soundbar met sub woofer en een 80” LED display. Deze combinatie is door InAVate keurig netjes gemonteerd. Het eindresultaat ziet er dan ook prachtig uit.

Dolby Laboratories is o.a. bekend van de alom bekende audio technologie en producten om o.a. de filmbeleving thuis en in de bioscopen te verrijken. Het bedrijf is in Engeland opgericht in 1965 door de Amerikaan Ray Dolby waarna hij het bedrijf in 1967 naar San Francisco, Californië bracht. Het eerste product wat Dolby Laboratories uitbracht was een Dolby Noise Reduction systeem welke werd gebruikt in professionele opname studio’s.