Hoek en Blok – Accountants, Belastingadviseurs & Juristen

Hoek en Blok, in 1990 zijn ze in Sliedrecht begonnen; in 2006 uitgebreid met een tweede vestiging in Barendrecht. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een team van zo’n honderdveertig medewerkers.

Rust en ruimte zijn onmisbaar voor ondernemers die hun bedrijf willen laten floreren. Door de kracht van de gebundelde kennis op het gebied van accountancy, juridische zaken, human resources, fiscaliteiten, bedrijfsfinanciering, automatiseringsadvies en subsidies kan Hoek en Blok die rust en ruimte voor haar klanten creëren en vasthouden.

Begin van dit jaar is de vestiging in Barendrecht verhuisd. Ze zijn nu te vinden op de begane grond  van het grondig verbouwde pand aan de Tuindersweg 34. Ooit was hier Renault-garage Indumij  gevestigd.

Voor de audiovisuele inrichting is InAVate audio & video solutions gevraagd om een oplossing te bedenken, passend bij de wensen van de medewerkers. Belangrijk hierbij was toegankelijkheid en een all- in one systeem zodat het niet nodig was een laptop aan te sluiten bij gebruik van de ruimtes. Tevens moest de bediening van de ruimtes gelijk zijn, zodat de gebruiker in elke ruimte dezelfde situatie aantreft. Tevens was er vraag naar een Narrowcasting systeem. Het systeem is bedoeld om gasten en klanten te informeren en amuseren in de wachtruimte.

Voor de drie luxe vergaderruimtes is er gekozen voor een oplossing met een verzonken Cable Cubby met in het deksel een touch- screen en knoppenpaneel verwerkt. In de grootste ruimte is er gekozen voor een 75 inch (189cm.) touch- screen. Dit scherm hebben we op een trolley geplaatst zodat deze ook in te zetten is in andere ruimtes. De andere twee ruimtes hebben we voorzien van een 55 inch (139cm.) scherm. In alle ruimtes is er een PC achter de schermen geplaatst, waarop ook de video- conference met soundbar oplossing is aangesloten. Door middel van de meegeleverde draadloze toetsenbord en muis is de pc makkelijk te bedienen vanaf de tafel. Om het ook mogelijk te maken om een laptop draadloos te presenteren zijn de ruimtes voorzien van een plug- and play draadloos presentatie systeem van Barco. Als back-up is er ook een HDMI aansluitkabel voorzien in de Cubby’s.

Naast de ruimtes die we hebben ingericht hebben we ook de entree en wachtruimte voorzien van een mooi narrowcasting systeem. Hiervoor zijn speciale videowall schermen gebruikt. Door de smalle lijst rondom het scherm vallen deze mooi weg in het interieur. Door prettig en snel overleg met de klant hebben we het narrowcasting systeem geheel vorm gegeven en ingericht naar de eigen huisstijl van Hoek en Blok. Dit was namelijk een voorwaarde voor het aangeboden systeem.

Een zeer mooi project met weer een tevreden klant! InAVate wenst Hoek en Blok nog vele jaren plezier van deze prachtige installatie!