Insula College Dordrecht

Het Insula College is een christelijke scholengemeenschap in Dordrecht met ruim 2500 leerlingen. Verdeeld over drie locaties wordt er onderwijs gegeven op vmbo-, havo-, atheneum- en gymnasiumniveau. Het Insula college maakt deel uit van de stichting H3O.

Op de locatie Koningstraat is een theater te vinden met bijbehorende regieruimte. In de loop der jaren was de audiovisuele installatie hiervan verouderd en toe aan een update. De datering van de installatie samen met de gebruiksvriendelijkheid waren de voornaamste redenen voor het Insula College om InAVate audio & video solutions in te schakelen.

De gehele regieruimte is geheel werkbaar en up-to-date gemaakt. Beneden nabij het toneel is een afsluitbaar meubel gemaakt met daarin de benodigde aansluitingen voor presentatiedoeleinden. De installatie is te bedienen met een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Op deze manier is het gebruik van de installatie laagdrempeliger gemaakt waardoor deze nu weer wordt gebruikt door iedereen die voorheen angstig/onwetend waren met het gebruik hiervan.

InAVate audio & video solutions bedankt het Insula college voor het gestelde vertrouwen en wenst hun (weer) vele zorgeloze presentatiemomenten toe!