Paardekooper project top

Koninklijke Paardekooper Group

Per 1 mei 2020 gaan Van der Windt Verpakking en Pacombi Horti verder onder de naam Paardekooper. De naamswijziging is onderdeel van de nieuwe strategie van de Koninklijke Paardekooper Group, waarmee het familiebedrijf haar koppositie op het gebied van duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen verder versterkt. Naast een nieuwe naam krijgt Van der Windt Verpakking ook een nieuw pand. Medio april verhuist het bedrijf naar een nieuw, duurzaam pand in Den Hoorn (Harnaschpolder).

 

InAVate audio & video solutions is gevraagd om de 10 vergaderruimtes in het nieuwbouw kantoor te voorzien van een passende AV installatie. InAVate heeft de ruimtes voorzien van 4K LED schermen met een diameter variërend van 43 inch tot maar liefst 86 inch! De kleinere ruimtes zijn allen hetzelfde uitgevoerd; Een 4K LED scherm met een HDMI aansluitpunt in de wand, een draadloze presentatieoplossing van Barco, een vaste PC achter het scherm en een eenvoudig bedienpaneel waardoor de afstandsbediening overbodig wordt en de bediening uniform.

 

De boardroom heeft InAVate mogen voorzien van een 86 inch LED-Touch scherm op een verrijdbare trolley. Ook hier is een vaste pc, een Barco ClickShare en een bedienpaneel bij geplaatst, hierdoor blijft de bediening hetzelfde als in alle andere ruimtes. De toevoeging van een video-conference oplossing is wat het verschil maakt t.o.v. de andere ruimtes. De 4K vaste camera in combinatie met de spider phone op tafel vormen een perfect duo voor duidelijke spraak en helder beeld.

 

Tot slot heeft InAVate audio & video solutions de trainingsruimte mogen voorzien van een mooie installatie. Hier is gekozen voor een duurzame Full HD LED-Laser Beamer. Door de LED laser techniek in de beamer zijn de gebruiksuren ruim vertienvoudigd! Op deze beamer is naast een HDMI aansluitpunt ook een Barco ClickShare aangesloten. Om de verstaanbaarheid van de cursusleider door de hele ruimte goed te krijgen zijn er 10 plafondspeakers geplaatst. De spreker heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een headset microfoon en/of een draadloze handmicrofoon.

 

InAVate audio & video solutions bedankt de Koninklijke Paardekooper Group B.V. voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. Wij wensen iedereen veel plezier met de installatie toe.

Bottom 1
Bottom 2
Bottom 3