M. de Koning autobedrijven

M. de Koning autobedrijven is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar als Audi en Volkswagen autobedrijf bestaat in de regio Capelle, Krimpen en Rotterdam. Met ruim 150 gemotiveerde professionals is M. de Koning autobedrijven één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Met de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen bedrijfswagens bieden zij een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag.

De directie van de Koning autobedrijven wilde op het directiekantoorgoed, betrouwbaar en goed zichtbaar kunnen presenteren. Zo moest het mogelijk zijn om elke willekeurige laptop via VGA of HDMI aan te kunnen sluiten en weer te geven op het 65 inch FullHD LED scherm. Maar naast bedraad moesten de laptops ook draadloos weergegeven kunnen worden. En als laatste wilde men niet alleen middels laptops (draadloos) kunnen presenteren, maar ook met een Smartphone of tablet.

Dit vraagstuk hebben de mensen van InAVate audio & video solutions ingevuld door in de vergadertafel een tafelunit in te zagen welke zowel 230V, VGA+audio en HDMI maar ook een bedieningspaneel herbergt. Middels dit bedieningspaneel kan het FullHD LED scherm worden in en uitgeschakeld, de juiste ingang worden gekozen en het volume worden geregeld. Allemaal vanaf de “luie” stoel. En wanneer de tafelunit niet meer wordt gebruikt, drukt men op een knop en wordt de niet gebruikte bekabeling geheel automatisch netjes in de unit opgerold. Deksel dicht en alleen de strakke afwerking is nog te zien. D.m.v. een professionele draadloze oplossing kunnen zowel de laptops in de ruimte alsmede de Smartphones en de tablets, hun content tot 4 apparaten tegelijkertijd draadloos delen.

Wij wensen M. de Koning autobedrijven veel presentatieplezier toe!