Multraship Towage & Salvage

InAVate audio & video solutions mocht recent een vergaderzaal voor 8 – 10 personen op zich nemen bij het hoofdkantoor van Multraship Towage & Salvage in Terneuzen. De klant vindt het zeer belangrijk dat er snel en probleemloos vergaderd kan worden.

Middels de EasyConnect van Neets kan de gebruiker hun apparatuur op diversen manieren aansluiten. In deze tafelaansluiting zit namelijk HDMI, vga met audio, netwerk, USB en 230V. Het bedieningspaneel wat ook netjes in deze tafelaansluiting zit weggewerkt kan het 47″ LED scherm aansturen alsmede de scaler die onder de tafel is gemonteerd. Door te kiezen voor een scaler hoeft er maar één kabel voor de beeldweergave naar het LED scherm te worden gerealiseerd.

Multraship Towage & Salvage is onderdeel van de Muller Martime Group. De Muller familie zit al meer dan 230 jaar in de scheepvaart. Gespecialiseerd in het slepen van schepen sinds 1911.

Via deze weg wil InAVate Multraship Towage & Salvage bedanken voor de vlotte en fijne samenwerking. Wij kijken uit naar toekomstige projecten in samenwerking met Multraship Towage & Salvage.