NeKo Ship Supply BV

NeKo Ship Supply BV levert onder meer proviand, medicijnen en technische goederen aan grote schepen over de hele wereld. Of zoals ze het zelf samenvatten: ‘We leveren alles wat nodig is om de bemanning te voeden en het schip draaiende te houden’. Onder de klanten zijn onder meer eigenaren van megajachten, cruiseschepen, militaire kampen in het buitenland en grote rederijen. NeKo levert voornamelijk aan schepen in de havens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen, maar ook bevoorradingen in onder meer Italië en Spanje komen regelmatig voor.

Met diversen vestigingen in diversen landen en wereldwijde communicatie, werd geruime tijd gezocht naar een goed werkende en betrouwbare videoconference oplossing. Voordat zij in aanraking kwamen met InAVate Cloud Meeting® hadden zij deze oplossing nog niet gevonden. Met o.a. Skype for business liepen de videoverbindingen niet goed met haperende beelden tot gevolg.

InAVate audio en video solutions heeft NeKo Ship Supply een gratis proefabonnement beschikbaar gesteld om hen te overtuigen van de goede werking van InAVate Cloud Meeting®. Vanaf het eerste moment van deze proefperiode was men bij NeKo razend enthousiast over de soepele en goed werkende videoverbindingen. Ze waren direct volledig overtuigt van de toegevoegde waarde van deze video cloud service.

Video gesprekken zijn met name gevoelig voor de kwaliteit van het gebruikte netwerk. Om een goede kwaliteit en een wereldwijde dekking te kunnen garanderen hebben we bij InAVate, datacenters over de hele wereld en een eigen video netwerk zodat de gesprekken altijd de kwaliteit hebben van een lokaal gesprek.

InAVate Cloud Meeting® is het antwoord van InAVate op de groeiende vraag van organisaties naar eenvoudig, snel en flexibel online samenwerken. InAVate Cloud Meeting® maakt het mogelijk om bestaande videocommunicatie omgevingen, ongeacht de aanbieder, te integreren en aan elkaar te koppelen. Dit maakt vergaderen op afstand via een veilige, stabiele omgeving vanaf ieder device mogelijk.