Numafa Heinenoord

Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde marktleider op het gebied van industriële reinigings- en handlingsystemen. Numafa ontwikkelt, fabriceert en verkoopt machines voor zowel de food als de non-food industrieën en verleent daarnaast de volledige service. Tevens produceren zij ook systemen voor (de)pallettiseren, (ont)stapelen, in- en uitvouwen, opslag en transport.

Op het bedrijvenpark Hoeksche waard heeft Numafa een splinternieuw pand betrokken. Omdat ze werken met SolidWorks 3D CAD ontwerpsoftware, moest de boardroom uitgerust worden met een 4K LED display voor de maximale details in hun 3D ontwerpen. Vanuit het oogpunt van kostenbesparing, efficiency en milieubewustzijn bestond de wens om ook snel en eenvoudig met meerdere mensen tegelijk een videoconference te houden. Met de gerealiseerde oplossing is een goede kwaliteit, eenvoudig gebruikersgemak en vergadercomfort gewaarborgd.

InAVate audio & video solutions kijkt met een goed en voldaan gevoel terug op dit schitterende project en wil Numafa bedanken voor het vertrouwen. Vanaf de oriëntatiefase in het voortraject tot en met de oplevering is de samenwerking op een bijzonder prettige en professionele manier verlopen. We feliciteren Numafa met hun mooie nieuwbouw kantoor!

Wilt u ook uw vergaderruimte inrichten met dynamische audiovisuele oplossingen voor een hoogwaardige informatieoverdracht? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze specialisten.