Revalidatiehotel Rotterdam Zuid

Een grote groep patiënten kan na een ziekenhuisperiode nog niet direct naar huis. Er ontstaat steeds meer behoefte aan voorzieningen waar patiënten kortdurend kunnen worden verpleegd en tegelijkertijd een omgeving wordt aangeboden waarin de patiënt snel kan genezen en revalideren.
In opdracht van Laurens Wonen is als antwoord op deze behoefte het revalidatiehotel gebouwd aan de Motorstraat te Rotterdam Zuid.

Het 160 kamers tellende revalidatiehotel heeft de look & feel van een kwalitatief hotel. Het hotelconcept staat voorop, met een gastvrij en therapeutisch klimaat.

In het Restaurant en het Grand Café op de begane grond, wilde men een geluidsinstallatie die zeer flexibel en mobiel te bedienen is. Spraakversterking, achtergrondmuziek, presentatiegeluid maar ook de weergave van het geluid van de aanwezige hotel tv’s over de geluidsinstallatie moest mogelijk zijn. Tevens moest alles via een iPad en/of via een mobiele telefoon te bedienen zijn. Elke bron kan separaat in elke te kiezen zone (Restaurant of Grand Café) worden weergegeven.

Een zeer geslaagde installatie die wij samen met onze partner OPTIMIZER.CO.NL hebben gerealiseerd en waar de klant zeer tevreden en vol lof over is. Ook het snelle schakelen en het installeren op zeer korte termijn is als zeer prettig ervaren door de opdrachtgever.

Wij wensen de mensen van het revalidatiehotel veel plezier met hun nieuwe geluidsinstallatie!