Shimano Eindhoven

Shimano is een beursgenoteerd bedrijf uit Japan, dat inmiddels 95 jaar bestaat. Veel mensen kennen Shimano van de fietsonderdelen die zij leveren aan het professionele wielerpeloton, maar in de omzet is dat een relatief klein onderdeel. De bulk van de business zit in onderdelen voor gewone fietsen. Van het schakelmechanisme tot remgrepen- en schijfjes en naafdynamo’s. Verder zijn ze wereldwijd marktleider in vishengels- en molens en maken ze schoenen en voetenborden voor roeiers.

In april 2016 is de bouw van start gegaan van het nieuwe kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. De opdracht van meneer Shimano was heel duidelijk: “ga op zoek naar een locatie waar we de komende 25 jaar kunnen werken aan versteviging van ons marktleiderschap.”

Bij de inrichting van het prachtige nieuwe kantoorpand heeft InAVate audio & video solutions maar liefst 31 ruimtes mogen inrichten met geavanceerde audiovisuele oplossingen. Ruimtes voor 4 personen, ruimtes voor 20 personen. Ruimtes om traditioneel te vergaderen, maar ook ruimtes om VideoConference gesprekken te kunnen voeren met andere vestigingen of klanten. Ruimtes met verrijdbare interactieve multi-touch-tables. Hoe verschillend ook: allemaal met het doel om op een comfortabele en efficiënte manier kennis te delen, informatie uit te wisselen, te inspireren en innovaties te bedenken.

Inmiddels zijn alle door InAVate gerealiseerde audiovisuele oplossingen volop en naar volle tevredenheid in gebruik. Wij zijn er dankbaar voor dat we dit aansprekende project voor Shimano mochten uitvoeren.

Wilt u ook innoveren met technologisch slimme audiovisuele oplossingen? Bel ons: 088-4447800 of neem contact op via de mogelijkheden op deze website.