Uitgeverij Zwijsen Tilburg

Al meer dan 170 jaar maakt Uitgeverij Zwijsen lesmethoden voor het basisonderwijs. Ze brengen leren tot leven met een keur aan materialen. Deze toonaangevende uitgever in het basisonderwijs behoort tot de top in haar branche in Nederland en Vlaanderen. Hun educatieve uitgaven ondersteunen kinderen in een doorgaande lijn bij het ontdekken van de wereld.

Voor het hoofdkantoor in Nederland was uitgeverij Zwijsen op zoek naar een bedrijf wat hun vergaderruimtes kon moderniseren. Hun destijds huidige actieve whiteboarden waren end-of-live. Ook werden er regelmatig kabels losgetrokken wanneer externen een presentatie moesten geven. Deze bekabeling werd na afloop niet meer terug aangesloten met alle problemen bij een volgende presentatie tot gevolg.

Voor de toekomstige situatie hadden zij de volgende wensen:

  • Het nieuwe presentatiescherm kan draadloos aangestuurd worden vanaf laptops, tablets of mobiele telefoons.
  • Geen kabels of dockingstations meer in de vergaderruimtes.
  • We zijn op zoek naar een gestandaardiseerde oplossing voor alle ruimtes.
  • Het moet mogelijk zijn op het scherm aantekeningen te maken die éénvoudig per e-mail verzonden kunnen worden.
  • Videoconferencing moet mogelijk zijn vanuit iedere vergaderruimte naar elk willekeurig apparaat (vergaderruimte, tablet of mobiele telefoon).
  • De nieuwe hardware voor de vergaderruimtes moet minimaal 5 jaar meegaan.

InAVate audio & video solutions heeft dit vraagstuk ingevuld met de InFocus Mondopad. Dit is een slim en makkelijk te gebruiken all-in-one oplossing. Zo kan de gebruiker op dit touchscreen presenteren, video conferencen, gebruik maken van de digitaal whiteboard functionaliteit en via de cloud samenwerken. Door de draadloze mogelijkheden is het zeer gemakkelijk BYOD (Bring Your Own Device) te werken. Dit bevordert de efficiëntie en effectiviteit van vergaderingen doordat mensen met hun eigen apparatuur kunnen werken. Door de capacitive touch technologie is dit 65 inch scherm net zo fijn te bedienen als dat men gewend is als bij een tablet. De InFocus Mondopad is een full HD touchscreen met een ingebouwde PC, HD camera, speakersysteem en microfoon aan boord.

Het eindresultaat is een zeer tevreden klant die wij willen bedanken voor de aangename samenwerking en het vertrouwen in InAVate audio & video solutions. Wij zijn er trots op dat we dit aansprekende project voor Uitgeverij Zwijsen mochten uitvoeren.

Wilt u ook innoveren met technologisch slimme audiovisuele oplossingen? Bel ons: 088-4447800 of neem contact op via de mogelijkheden op deze website.