Vitam top

Vitam

Lekker, Vitaal en Ondernemend. Als ondernemende cateraar werken de mensen bij Vitam iedere dag vanuit hun visie: vitale mensen in een vitale wereld. Met meer dan 250 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca is het hun missie om gasten – met lekker eten en drinken – te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Vanuit dat streven is Vitam in 2003 opgericht. Dagelijks spelen zij een rol in het eetgedrag van hun tienduizenden gasten.

 

De leiding van Vitam gaf begin vorig jaar al aan dat het bedrijf na 16 jaar uit hun voormalige kantoorpand in Schijndel was gegroeid. Eind december vorig jaar is Vitam verhuist naar de vierde en vijfde verdieping van het grote kantoorpand langs de A2 in Rosmalen.

 

Bij een nieuw kantoor horen vergaderruimtes. Meerdere vergaderruimtes waarbij bedraad, maar ook draadloos gepresenteerd moest kunnen worden. Daarnaast moest ook videoconference op een goede en professionele manier mogelijk zijn in de verschillende ruimtes met een perfecte spraakverstaanbaarheid. Wij hebben al deze vragen naar tevredenheid kunnen beantwoorden en realiseren. Vanaf een bedienpaneel in de tafel kan de gehele installatie eenvoudig en laagdrempelig worden bediend in de ruimte. En met een vergaderruimte reserveersysteem van Evoko, kan de beschikbaarheid van een ruimte makkelijk worden gecheckt en wanneer beschikbaar, worden geboekt voor een meeting.

Maar niet alleen de juiste audiovisuele inrichting van de vergaderruimtes was een vraag van Vitam aan InAVate om dit in te vullen maar ook een grote centrale ontvangstruimte waar een presentatie gegeven kan worden met beeld en geluid voor een grote groep mensen en een Virtual Reality ruimte behoorde bij de vraag.

 

Een zeer mooi project waarvan het eindresultaat er zeker mag zijn! InAVate wenst Vitam veel succes met hun nieuwe installaties en hun nieuwe huisvesting!

Vitam bottom 2
Vitam bottom 1
Vitam bottom 3