InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Projectiescherm elektrisch

Bij InAVate Audio & Video Solutions kunt terecht voor een professioneel projectiescherm en andere, elektrisch aangedreven audiovisuele oplossingen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door uitstekende kennis op het gebied van audiovisuele oplossingen voor het bedrijfsleven. Wij zijn ook altijd erg betrokken bij de behoeften van onze opdrachtgevers en denken actief mee aan passende oplossingen. Voor een elektrisch projectiescherm kunt u dan ook het beste even contact opnemen en samen met onze medewerkers de mogelijkheden doorspreken.

Een projectiescherm dat niet alleen elektrisch is maar ook geïntegreerd met uw overige systemen

De mogelijkheden van een elektrisch aangedreven projectiescherm zijn nagenoeg eindeloos. Bij InAVate Audio & Video Solutions kan u diverse toepassingsmogelijkheden bieden. Zo kan uw projectiescherm niet alleen elektrisch worden aangesloten op uw netwerk, maar ook geïntegreerd worden in uw huidige IT infrastructuur. Zo kunt u bijvoorbeeld het scherm op afstand bedienen en live streamen. Ook het elektrisch aansluiten van een projectiescherm op uw geluidsinstallatie kan InAVate Audio & Video Solutions voor u in orde maken.

Bestellen & advies

Omdat wij bij InAVate Audio & Video Solutions maatwerk leveren kunt u het beste even contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook voor het bestellen van een elektrisch projectiescherm kunt u bij onze klantenservice terecht. Deze kunt u bereiken door te bellen met 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?