InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

​Laat een projector leveren door de specialist

Een projector leveren welke geheel op maat voor u wordt geïnstalleerd: het is in vertrouwde handen bij uw specialist. Bij InAVate audio & video solutions staan we voor integratie van geluid, beeld en besturing. We bieden een ruim aanbod aan innovatieve producten aan en beschikken over de laatste kennis en technieken waardoor wij altijd optimaal op uw wens kunnen inspelen. Bovendien bieden wij maatwerk tegen een scherpe prijs. Hierdoor kunnen wij uitstekend een elektrisch projectiescherm of een projector leveren. Of het nu gaat om het geven van advies, levering van producten, installatie of het vormgeven van een compleet project, InAVate, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, is uw professionele partner. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een elektrisch projectiescherm of een projector? Lees dan zeker verder!

Projector leveren: ruime keuze en uitgebreide service

Afhankelijk van de toepassing heeft u bij ons keuze uit een projector of projectiescherm in diverse soorten, zoals elektrisch. Niet alleen leveren wij deze, indien gewenst kunnen wij de projector van uw keuze ook voor u installeren zodat u altijd verzekerd bent van een perfect functionerend apparaat. Naast een projector leveren vindt u bij ons daarnaast alles wat u nodig heeft om uw presentatieruimte optimaal in te richten. Hierbij kunt u denken aan:

Bestel een elektrisch projectiescherm en profiteer van een stevige aanpak

Heeft u interesse in onze dienstverlening of zou u graag een projector of elektrisch projectiescherm door ons laten leveren? Wij weten van aanpakken en bieden u graag direct de beste oplossing passend bij uw budget. Neem direct contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar het nummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?