InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Een reserveringssysteem voor uw vergaderruimte

Een reserveringssysteem vergemakkelijkt het organiseren van meetings in een vergaderruimte. Dankzij dit systeem zien medewerkers in één oogopslag op welke datums en tijden vergaderingen gepland staan. Hiermee voorkomt u dubbel geboekte vergaderruimtes. InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, specialiseert zich in het leveren en installeren van een dergelijk reserveringssysteem in iedere vergaderruimte.

Ruimte reservering bottom (2)
Ruimte reservering bottom (1)

Ontdek het gemak van een reserveringssysteem voor uw vergaderruimte

Bij het efficiënt inrichten van een vergaderruimte komt het een en ander kijken. Tegenwoordig zijn een whiteboard en pen en papier niet meer genoeg voor een soepele en effectieve vergadering. Als u kiest voor de juiste audiovisuele inrichting, ervaart u vele voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van  professionele audio- en videoapparatuur met bedienpanelen? Een apparaat dat uw vergaderruimte functioneel helpt in te plannen, is een reserveringssysteem. U geeft hiermee eenvoudig aan op welke datum en tijd u de vergaderruimte wenst te reserveren. Uw collega’s zien daarmee direct op welke dag en tijd zij verwacht worden. Bovendien voorkomt u dat andere medewerkers de vergaderruimte op dezelfde dag boeken. De experts van InAVate audio & video solutions installeren dergelijke systemen voor u, bijvoorbeeld van het gerenommeerde merk Evoko. Dankzij onze expertise geniet u binnenkort van het gemak van een reserveringssysteem van hoogwaardige kwaliteit voor uw vergaderruimte.

Plan een kennismakingsgesprek in

Bent u ervan overtuigd dat een reserveringssysteem een welkome toevoeging is aan uw vergaderruimte? Wacht dan niet langer en schakel onze specialisten in voor de levering en installatie van dit systeem. Wij bieden een complete service, inclusief hulp bij onderhoud en storingen. Bel naar 088-4447800 en plan een kennismakingsgesprek in of win meer informatie in. Wij vertellen u graag meer over onze producten en diensten.

Ruimte reservering bottom (1)

Wat kunnen wij voor u betekenen?