InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Smart building

Steeds meer bedrijven en organisaties bouwen hun pand om tot een smart building. Een smart building is een gebouw dat ingericht is met slimme technologie. Door apparatuur onderling met elkaar te verbinden, ontwikkelt zich vanzelf een inspirerende, duurzame werkomgeving. InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, is gespecialiseerd in de integratie van beeld, geluid en besturingssystemen en helpt u om uw bedrijfspand op deze slimme manier in te richten.

Stap met een smart building over op slimme technologie

Een smart building geeft u snel en makkelijk controle over diverse apparaten in uw bedrijfspand. Denk eens aan een reserveringssysteem, bijvoorbeeld van het Zweedse technologiemerk Evoko, waarmee u eenvoudig vergaderruimtes of presentatiezalen reserveert. Dit kan via een scherm met bedienpaneel, maar ook via een handige app op uw telefoon. Door data te verzamelen kunnen daarnaast vele processen in het pand geautomatiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, beveiliging en het klimaat in het pand. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Plan een afspraak in

Indien u ervan overtuigd bent dat een smart building een duurzame, slimme oplossing is voor uw bedrijfspand, plant u eenvoudig een afspraak met ons in. Hiervoor belt u naar 088-4447800 of vult u het contactformulier in. Ook als u vragen heeft, bent u welkom om contact met ons op te nemen. Bent u benieuwd naar ons vakwerk? Bekijk dan onze referenties eens.

Wat kunnen wij voor u betekenen?