InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Speakers voor bedrijfsruimte in Ridderkerk

Speakers voor in uw bedrijfsruimte bestelt u bij InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam. Door de jaren heen hebben wij diverse opdrachtgevers van toonaangevende en complexe audio installaties mogen voorzien. InAVate doet meer dan het leveren van goede producten alleen: wij denken graag met u mee om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Zo voorzien wij u graag van advies op maat als het gaat om de keuze van speakers voor uw bedrijfsruimte, zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Uiteraard geheel binnen het door u beschikbaar gestelde budget.

Speakers voor bedrijfsruimte

InAVate biedt praktische oplossingen en is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen als het gaat om audio en video. Mede hierdoor vindt u bij ons altijd het nieuwste van het nieuwste. Bovendien zijn onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Bestelt u bij ons speakers voor in uw bedrijfsruimte of voor in uw wachtruimte dan bent u verzekerd van een betrouwbare installatie. Bovendien laten wij u graag kennismaken met innovatieve apparatuur waarmee de mogelijkheden die internet biedt ten volste en op een veilige wijze kunnen worden benut.

 

Technische ondersteuning

InAVate staat garant voor de levering van kwaliteit van zowel product als dienst. Mocht er onverhoopt een storing optreden waardoor uw speakers in uw bedrijfsruimte niet optimaal meer functioneren, dan staan wij voor u klaar. U kunt ons hiervoor bereiken door te bellen naar 088-4447800. Wij dragen er zorg voor dat uw installatie zo snel als mogelijk weer operationeel is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?