(Stageplek) Audiovisueel installatietechnicus

Wij ontwerpen, bouwen en installeren audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

(Stage) Audiovisueel installatietechnicus

 

Kom je bij ons stagelopen? Bij ons is iedere dag anders. Je krijgt de kans om volledig mee te werken en zo veel mogelijk ervaring op te doen binnen de (audiovisuele) installatie wereld. We bieden namelijk stages aan van 24 tot 40 uur.

InAVate audio & video solutions is een toonaangevend bedrijf wat is gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en onderhouden van presentatie- en vergaderruimtes. Bij ons staat collegialiteit en professionaliteit hoog in het vaandel.

Je helpt het team bij de installatie van complete systemen met de nieuwste technieken en producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projectoren (beamers), LED schermen, geluidsinstallaties, videowalls, videoconferencing apparatuur, touchpanelen etc. Deze installaties zijn telkens weer in een andere omgeving binnen met name het bedrijfsleven door heel Nederland. Jouw verantwoording is om al deze systemen samen met je collega’s conform opdracht op een nette en juiste manier te installeren. Over het algemeen werk je dan ook in een ‘schone’, representatieve omgeving waar het veelal om zichtwerk gaat. Maar ook het bijbehorende technisch tekenwerk kan je bij ons leren.

Ben jij die nieuwsgierige aanpakker en wil je graag ervaring op gaan doen in de praktijk? Ons team zal je op een informele manier ontvangen om samen met jou aan de slag te gaan in de wereld van audio en video. Wij garanderen je een leuke en leerzame stageplek in een gemotiveerd team met een goede sfeer!

Ben jij degene die het helemaal ziet zitten om ons team te ondersteunen. Kan jij netjes werken en ben je enthousiast geworden? Stuur je sollicitatiebrief met C.V. én motivatie naar info@InAVate.nl