Storing & onderhoud

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Storing

Alle apparatuur kan defect gaan ondanks dat InAVate kwalitatief hoogstaande audiovisuele apparatuur toepast. En u moet niet vergeten; het blijft tenslotte techniek! Een defecte kabel, zekering of lamp. Vaak gebeurt dit op momenten dat het u net niet goed uitkomt. Wij zorgen dat uw installatie zo snel mogelijk weer operationeel is.

 

In het geval van een storing kunt u ons bellen op ons centrale telefoonnummer of een e-mail sturen naar storing@InAVate.nl. Vermeld in uw e-mail duidelijk wat de problemen zijn met uw audiovisuele installatie. Wij behandelen deze storing tijdens normale werktijden (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).

 

Ondanks dat blijft het voor het optimaal gebruik noodzakelijk de apparatuur periodiek goed te onderhouden en waar nodig af te stellen. InAVate kan dit voor u op vakkundige en deugdelijke wijze uitvoeren en biedt u de mogelijkheid tot het afsluiten van een Service Overeenkomst. Met een dergelijke overeenkomst kiest u voor optimale zekerheid, afgestemd op uw wensen en uw situatie. En door het afsluiten van een Service Overeenkomst bij InAVate kunt u langer zorgeloos gebruik blijven maken van uw audiovisuele installatie.

Contact

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid