Storing

Alle apparatuur kan defect gaan ondanks dat InAVate kwalitatief hoogstaande audiovisuele apparatuur toepast. En u moet niet vergeten; het blijft tenslotte techniek! Een defecte kabel, zekering of lamp. Vaak gebeurt dit op momenten dat het u net niet goed uitkomt. Wij zorgen dat uw installatie zo snel mogelijk weer operationeel is.

In het geval van een storing kunt u ons bellen op ons centrale telefoonnummer of een e-mail sturen naar storing@inavate.nl. Vermeld in uw e-mail duidelijk wat de problemen zijn met uw audiovisuele installatie. Wij behandelen deze storing tijdens normale werktijden (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).

Ondanks dat blijft het voor het optimaal gebruik noodzakelijk de apparatuur periodiek goed te onderhouden en waar nodig af te stellen. InAVate kan dit voor u op vakkundige en deugdelijke wijze uitvoeren en biedt u de mogelijkheid tot het afsluiten van een Service Overeenkomst. Met een dergelijke overeenkomst kiest u voor optimale zekerheid, afgestemd op uw wensen en uw situatie. En door het afsluiten van een Service Overeenkomst bij InAVate kunt u langer zorgeloos gebruik blijven maken van uw audiovisuele installatie.

Bel me terug

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)