InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Een teleconference opzetten om te vergaderen

Dankzij InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, kunt u eenvoudig een teleconference opzetten. Het opzetten van een teleconference maakt vergaderen namelijk een stuk eenvoudiger! Nog altijd zijn er veel bedrijven die een vergadering op de klassieke manier zien, maar eigenlijk is dat erg inefficiënt. Uw collega’s zijn een hoop tijd kwijt om op de vergaderlocatie te komen en vergaderingen lopen vaak uit omdat er regelmatig mensen later aankomen. Kies daarom voor het opzetten van een teleconference via InAVate en ga voor de moderne manier van vergaderen!

Een teleconference opzetten om sneller, efficiënter en milieubewuster te vergaderen

InAVate biedt u een kraakheldere audiovisuele oplossing bij het opzetten van een teleconference. Onze state-of-the-artapparatuur zorgt voor een helder geluid zonder een spoortje ruis. Ook het beeld is van uitstekende kwaliteit. Omdat de deelnemers niet fysiek naar de vergaderruimte hoeven te komen, kunt u bovendien makkelijker het team bij elkaar roepen voor een korte bespreking. Dat is toch veel efficiënter dan een lange vergadering waarbij mensen moeite hebben om hun aandacht erbij te houden? Mensen hoeven bovendien niet meer in de auto te stappen om op de vergadering te komen, wat bevorderlijk is voor het milieu. Met zoveel voordelen is er geen reden meer om niet over te stappen.

Bel ons voor meer informatie

Vergaderingen kunnen efficiënter worden ingericht, maar ze zijn onmisbaar voor een goede samenwerking binnen iedere organisatie. Stap daarom snel over op het opzetten van een teleconference van InAVate. Bel hiervoor met het telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?