InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Teleconference

Vergaderen wordt een stuk makkelijker met teleconference in Ridderkerk 

Maak vergaderen makkelijk met teleconference via InAVate. Nog altijd zijn er veel bedrijven die een vergadering op de klassieke manier zien. Maar eigenlijk is dat erg inefficiënt. Uw collega’s zijn een hoop tijd kwijt om op de vergaderlocatie te komen en vergaderingen lopen altijd uit omdat er mensen later aankomen. Maak daarom gebruik van teleconference via InAVate en kies voor de moderne manier van vergaderen!

Sneller, efficiënter en milieubewuster vergaderen met teleconference
InAVate biedt u een kraakheldere oplossing in de vorm van teleconference. Onze state of the art apparatuur zorgen voor een helder geluid zonder een spoortje ruis. Ook het beeld is van uitstekende kwaliteit. Omdat de deelnemers niet fysiek naar de vergaderruimte hoeven te komen, kunt u bovendien makkelijker het team bij elkaar roepen voor een korte bespreking. Dat is toch veel efficiënter dan een lange vergadering waarbij mensen moeite hebben om hun aandacht erbij te houden? En mensen hoeven niet meer in de auto te stappen om op de vergadering te komen, wat weer bevorderlijk is voor het milieu. Met zoveel voordelen is er geen reden meer om niet over te stappen.

Bel ons voor meer informatie
Vergaderingen kunnen efficiënter worden ingericht, maar ze zijn onmisbaar voor een goede samenwerking binnen iedere organisatie. Stap daarom snel over op teleconference van InAVate. Bel hiervoor met telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?