InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Eenvoudige bediening van touchscreen-apparaten

We werken steeds meer op touchscreen-apparaten. Onze telefoons, tablets en laptops zijn allemaal met enkel een vinger te bedienen. Ook professionele apparatuur, zoals presentatieschermen, worden steeds vaker voorzien van een touchscreenfunctie, wat de bediening makkelijker maakt tijdens een presentatie. Touchscreen-apparaten bieden bovendien meer mogelijkheden dan systemen die hier geen gebruik van kunnen maken. Zo kunt u een presentatie veel interactiever maken dan een presentatie waarbij u enkel naar de volgende slide door kunt klikken. InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, is specialist op het gebied van professionele audiovisuele apparatuur en kan u adviseren over de juiste apparatuur voor uw onderneming.

Touchscreen-apparaten in uw vergaderruimte; “for a touch of class”

Door over te gaan op touchscreen-apparaten in uw vergaderruimte, geeft u uw presentaties een nieuwe, interactieve lading. De mogelijkheden nemen toe en de kans op het vastlopen van de presentatie bij het wisselen van slides neemt af. Bij het geven van een presentatie draait het immers allemaal om hoe u de informatie kunt overbrengen aan uw medewerkers of (potentiële) klanten. Bij InAVate audio & video solutions helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een schitterend scherm, zoals een lcd-scherm.

Meer informatie gewenst? Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die touchscreen-apparaten uw onderneming kunnen bieden? Laat het ons dan weten door contact op te nemen met InAVate audio & video solutions. U kunt ons daarvoor bereiken op telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?