InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Touchscreen

Bedien al uw apparaten eenvoudig met touchscreen

We werken  steeds meer op apparaten met touchscreen. Onze telefoons, tablets en laptops zijn allemaal met enkel een vinger te bedienen. Ook professionele apparatuur, zoals presentatieschermen, worden steeds vaker voorzien van een touchscreen functie, wat de bediening makkelijker maakt tijdens een presentatie. Touchscreen biedt bovendien meer mogelijkheden dan systemen die hier geen gebruik van kunnen maken. Zo kunt u middels touchscreen een presentatie veel interactiever maken dan een presentatie waarbij u enkel naar de volgende slide door kunt klikken. InAVate audio & video solutions is specialist op het gebied van professionele audiovisuele apparatuur en kan u adviseren over de juiste apparatuur voor uw onderneming.

Touchscreen in uw vergaderruimte; “for a touch of class”

Door een touchscreen in uw vergaderruimte te laten installeren geeft u uw presentaties een nieuwe lading. De mogelijkheden nemen toe en de kans op het vastlopen van de presentatie bij het wisselen van slides neemt af. Bij het geven van een presentatie draait het immers allemaal om hoe u de informatie kunt overbrengen op uw medewerkers of (potentiële) klanten. Bij InAVate audio & video solutions helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een schitterend scherm.

Meer informatie gewenst? Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een touchscreen uw onderneming kan bieden? Laat het ons dan weten door contact op te nemen met InAVate audio & video solutions. U kunt ons daarvoor bereiken op telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?