InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Trainingsruimte

Nodig eenvoudig externe experts uit in uw trainingsruimte of vergaderzaal

Het realiseren van vergaderingen die op afstand bijgewoond kunnen worden in uw trainingsruimte laat u over aan de specialisten van InAVate audio & video solutions. Toonaangevende audioapparatuur, gedegen kennis en praktische oplossingen: dat is onze kracht. Bovendien denken wij graag met u mee om uw wensen zoveel als mogelijk af te stemmen op uw budget. Voor efficiënt werken middels vergaderen op afstand in uw trainingsruimte neemt u contact op met InAVate audio & video solutions.

Profiteer van de vele voordelen van onze vergaderoplossingen voor uw trainingsruimte

Kiest u voor communicatie via video in uw trainingsruimte, dan profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. Zo hoeven niet alle genodigden voor de vergadering op dezelfde locatie aanwezig te zijn om te kunnen deelnemen. Daarnaast biedt video voor in de trainingsruimte onder meer:

  • Hoge productiviteit: reizen naar een afspraak is niet meer nodig. Dit komt niet alleen de productiviteit van werknemers ten goede; deze vorm van efficiënt werken heeft ook een positieve invloed op de verhouding tussen werk en privé.
  • Persoonlijk contact: lichaamstaal zegt meer dan duizend woorden. Door te kiezen voor een video conference verloopt de communicatie tussen u en uw gesprekpartner(s) een stuk efficiënter.
  • Kostenbesparing: reistijd, afschrijving van het vervoersmiddel en verblijfskosten zijn verleden tijd.

Ook voor in uw trainingsruimte biedt vergaderen op afstand vele mogelijkheden. Zo kunt u uw medewerkers vaker op cursus sturen waardoor hun kennis en kunde op het allerhoogste niveau blijft. En dat zonder dat uw medewerkers daarvoor uw bedrijfspand hoeven te verlaten!

Meer informatie en contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het realiseren van communicatie via video in uw trainingsruimte? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar nummer 088-4447800. Wij staan u graag te woord en kunnen u tevens voorzien van advies. Ook een persoonlijke afspraak kunt u bij onze klantenservice in laten plannen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?