InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

De digitale vergaderruimte van Microsoft Teams

In een tijd waar steeds meer bedrijven en organisaties online vergaderen en samenwerken, is een digitale vergaderruimte als Microsoft Teams een ideale oplossing. Via Microsoft Teams organiseert u eenvoudig meetings online. Zo is er de mogelijkheid om te videobellen, chatten en bestanden te delen. InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, adviseert over, ontwerpt, installeert en onderhoudt audiovisuele systemen om meetings via Microsoft Teams mogelijk te maken. Met Teams heeft u het gevoel in een échte vergaderruimte te zitten!

Stap over op een digitale vergaderruimte met meetings via Microsoft Teams

Het organiseren van online video meetings wordt voor bedrijven steeds aantrekkelijker. Het is veiliger voor medewerkers, zoals tijdens de pandemie, maar het is ook duurzamer en bespaart u kosten. Door online meetings te organiseren via Microsoft Teams nemen medewerkers deel aan de vergadering vanuit huis in plaats van via een vergaderruimte op kantoor: een oplossing die scheelt in reiskosten en reistijd! Wilt u uw vergaderruimte ook verplaatsen naar een digitale omgeving zoals Microsoft Teams? InAVate audio & video solutions levert en installeert de juiste apparatuur waarmee u online meetings organiseert, zowel via Teams als via Zoom. Dankzij onze hulp kunnen we u volledig audiovisueel ontzorgen. Zo leveren en installeren we microfoons en camera’s en zorgen we ervoor dat u moeiteloos gebruik kunt maken van het programma. U hoeft alleen nog maar de vergadering voor te bereiden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u uw meetings online organiseren via Microsoft Teams? Schakel ons dan in voor de levering en installatie van de benodigde audio- en videoapparatuur. Met de hulp van onze experts tilt u uw online samenwerkingen naar een hoger niveau. Plan een kennismakingsgesprek in of vraag meer informatie aan via 088-4447800. Bent u benieuwd naar ons vakwerk? Bekijk dan onze referenties en ontdek het professionele audiovisuele maatwerk dat we bij eerdere projecten hebben geleverd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?