InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home ┬╗ Vergaderruimte Teams

De digitale vergaderruimte van Microsoft Teams

In een tijd waar steeds meer bedrijven en organisaties online vergaderen en samenwerken, is een digitale vergaderruimte als Microsoft Teams een ideale oplossing. Microsoft Teams maakt het mogelijk om meetings volledig online te organiseren. Zo is er de mogelijkheid om te videobellen, chatten en bestanden te delen. InAVate audio & video solutions adviseert over, ontwerpt, installeert en onderhoudt audiovisuele systemen om meetings via Microsoft Teams mogelijk te maken. Met Teams heeft u het gevoel in een ├ęchte vergaderruimte te zitten!

Stap over op een digitale vergaderruimte met Microsoft Teams

Het wordt voor bedrijven steeds aantrekkelijker om online video meetings te organiseren. Niet alleen omdat het in sommige gevallen veiliger is voor medewerkers, bijvoorbeeld tijdens aan pandemie, maar ook omdat het duurzamer is én kosten bespaart. Door online meetings te organiseren via Microsoft Teams nemen medewerkers deel aan de vergadering vanuit huis. Een oplossing die scheelt in reiskosten en reistijd! Wilt u uw vergaderruimte ook verplaatsen naar een digitale omgeving zoals Microsoft Teams? InAVate audio & video solutions levert en installeert de juiste apparatuur waarmee u online meetings organiseert, zowel via Teams als via Zoom. Dankzij onze hulp kunnen we u volledig audiovisueel ontzorgen. Zo leveren en installeren we microfoons en camera’s en zorgen we ervoor dat u moeiteloos gebruik kunt maken van het programma. U hoeft alleen nog maar de vergadering voor te bereiden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u uw meetings online organiseren via Microsoft Teams? Schakel ons dan in voor de levering en installatie van de benodigde audio- en videoapparatuur. Met de hulp van onze experts tilt u uw online samenwerkingen naar en hoger niveau. Plan een kennismakingsgesprek in of vraag meer informatie aan via 088-4447800. Bent u benieuwd naar ons vakwerk? Bekijk dan onze referenties en ontdek het professionele audiovisuele maatwerk dat we bij eerdere projecten hebben geleverd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?