InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Video communiceren

Video is een uitstekend medium om mee te communiceren, mits u de juiste apparatuur in huis heeft natuurlijk. Communicatie is altijd een combinatie van verbaal en non-verbaal. Dat laatste ontbreekt grotendeels wanneer u telefonisch communiceert. Een boodschap kan net anders worden geïnterpreteerd en dat is niet de bedoeling. Door te communiceren via video is de kans op miscommunicatie erg klein. En het is veel makkelijker om de aandacht van de deelnemers vast te houden dan bij een lange, saaie vergadering!

Video maakt communiceren binnen en tussen bedrijven makkelijker

Uw bedrijf groeit, en waar u vroeger nog met een klein groepje de start van de week snel kon doornemen, heeft u nu verschillende afdelingen en misschien wel meer dan een locatie. Toch blijft goede communicatie van het grootste belang. En u wilt ook de vinger aan de pols houden bij uw klanten en relaties, die door het hele land verspreid zitten. Door video te gebruiken, kan iedereen blijven zitten waar ze zitten en toch actief communiceren en aan de vergadering deelnemen. Dat is toch veel makkelijker?

Vraag naar de opties voor video communicatie

Inavate biedt u alle audiovisuele middelen die u nodig heeft om vergaderingen, meetings en klantbesprekingen zo efficiënt mogelijk in te richten. Vraag naar de mogelijkheden door ons te bellen via 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?