InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Video conference apparatuur

Toonaangevende video conference apparatuur schaft u aan bij uw specialist op het gebied van audio en video, InAVate. Wij werken volgens de laatste technieken met de modernste apparatuur die de markt te bieden heeft. Niet alleen zijn wij uw leverancier van video conference apparatuur; wij voorzien u ook graag van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Ook het vormgeven van complete projecten op het gebied van audio en video is bij ons in vertrouwde handen. Door de jaren heen hebben wij diverse opdrachtgevers succesvol van dienst mogen zijn. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over onze producten en onze expertise!

Video conference apparatuur: talloze voordelen
Laat u video conference apparatuur dan wordt vergaderen een stuk eenvoudiger (zin klopt niet). Ook wanneer deelnemers zich niet allemaal op dezelfde locatie bevinden kan er vergaderd worden met behulp van video communicatie. Daarnaast biedt een keuze voor het houden van een video conference u:

  • Kostenbesparing: reistijd, afschrijving van het vervoersmiddel en verblijfskosten zijn verleden tijd;
  • Hoge productiviteit: reizen naar een afspraak is niet meer nodig. Dit komt niet alleen de productiviteit van werknemers ten goede, deze vorm van efficiënt werken heeft ook een positieve invloed op de verhouding tussen werk en privé;
  • Persoonlijk contact: lichaamstaal zegt meer dan duizend woorden. Door te kiezen voor een video conference verloopt de communicatie tussen u en uw gesprekpartner(s) een stuk efficiënter.

Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van video conference en het leveren en installeren van bijbehorende apparatuur gerust contact met ons op!

Wat kunnen wij voor u betekenen?