InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Video voor vergaderzaal

Video voor vergaderzaal

Het realiseren van video communicatie in uw vergaderzaal laat u over aan de specialisten van InAVate in Ridderkerk. Toonaangevende audio apparatuur, gedegen kennis en praktische oplossingen, dat is onze kracht. Bovendien denken wij graag met u mee om uw wensen zoveel als mogelijk af te stemmen op uw budget.

Video conference apparatuur: profiteer van vele voordelen
Kiest u voor communicatie via video in uw vergaderzaal dan profiteert u van een aantal belangrijke voordelen in Ridderkerk . Zo hoeven niet alle genodigden voor de vergadering op dezelfde locatie aanwezig te zijn om te kunnen deelnemen. Daarnaast biedt video voor in de vergaderzaal onder meer:

  • Hoge productiviteit: reizen naar een afspraak is niet meer nodig. Dit komt niet alleen de productiviteit van werknemers ten goede, deze vorm van efficiënt werken heeft ook een positieve invloed op de verhouding tussen werk en privé.
  • Persoonlijk contact: lichaamstaal zegt meer dan duizend woorden. Door te kiezen voor een video conference verloopt de communicatie tussen u en uw gesprekpartner(s) een stuk efficiënter.
  • Kostenbesparing: reistijd, afschrijving van het vervoersmiddel en verblijfskosten zijn verleden tijd.

Meer informatie en contact
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het realiseren van communicatie via video in uw vergaderzaal? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar nummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?