InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Video wall

Kies voor de ’wow-factor’ van de video wall

Een binnenkomst met een wow-factor; dat is waarvoor u kiest met een video wall. In uw entree of atrium worden er professionele LED displays geplaatst met een zeer hoge lichtopbrengst. Een voordeel van deze lichtopbrengst is dat deze schermen ook goed te bezichtigen zijn wanneer er daglicht of zonlicht op de schermen valt. Daarnaast worden er zowel rechts als links video wall luidsprekers gemonteerd, die met twee krachtige luidsprekers ondersteund worden. Deze combinatie zorgt voor een consistente en zeer krachtige presentatie die u zeker het ’wow’-effect gaat geven!

Hoe kan een video wall gebruikt worden?

Het aansluiten van onze videoschermen kan met een vaste HDMI-aansluiting, maar ook draadloos. Zo kan de gebruiker gemakkelijk zijn presentatie tonen of video afspelen. De video wall kan aangesloten worden aan een laptop of computer. Zo is de content voor iedereen gemakkelijk zichtbaar.

Profiteer van het wow-effect

Een enorm beeld wat op u afkomt wanneer u de entree binnenkomt; dat is een video wall. Met zijn gebruiksvriendelijke besturing en verschillende schermen is deze muur van beeld en fantastisch geluid een consistent geheel. Voor de schermen wordt meestal gekozen voor een LED monitor. Door de ultradunne rand is deze monitor namelijk zeer geschikt voor de video wall.

Verwelkom uw gasten ook met indrukwekkende visuals

Bent u ook benieuwd wat InAVate audio & video solutions voor u kan betekenen wanneer u ook een  video wall wilt aanschaffen? Bel ons even. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?