InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Kies voor de ‘wow-factor’ van de video wall

Als u kiest voor een video wall, kiest u voor een binnenkomst met ‘wow-factor’. Een video wall is een grote muur of gevel vol met professionele led-displays met zeer hoge lichtopbrengst. U kunt deze plaatsen in uw entree, atrium of zelfs buiten. Een voordeel van deze lichtopbrengst is dat deze schermen ook goed te bezichtigen zijn wanneer er daglicht of zonlicht op de schermen valt.

Hoe kan een video wall gebruikt worden?

U sluit onze videoschermen aan met een vaste HDMI-aansluiting, maar ook draadloos. Zo toont of speelt de gebruiker gemakkelijk zijn presentatie of video. De video wall kan aangesloten worden aan een laptop of computer. Zo is de content voor iedereen gemakkelijk zichtbaar. Naast het beeld worden er zowel rechts als links luidsprekers op de video wall gemonteerd. Deze combinatie zorgt voor een consistente en zeer krachtige presentatie die u zeker het ‘wow’-effect gaat geven!

Profiteer van het wow-effect

Een enorm beeld dat op u afkomt, wanneer u de entree binnenkomt; dat is een video wall. Met zijn gebruiksvriendelijke besturing en verschillende schermen is deze muur van beeld en fantastisch geluid een consistent geheel. Voor de schermen wordt meestal gekozen voor een led-monitor. Door de ultradunne rand is deze monitor namelijk zeer geschikt voor de video wall.

Verwelkom uw gasten ook met indrukwekkende visuals

Bent u ook benieuwd wat InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, voor u kan betekenen wanneer u ook een video wall wilt aanschaffen? Bel ons even. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?