InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Video wall

Een binnenkomst met een wow-factor, dat is een Video wall. In uw entree of atrium worden er 16 professionele LED displays geplaatst van 4 beeldschermen breed en 4 beeldschermen hoog met een zeer hoge lichtopbrengst. Een voordeel van deze lichtopbrengst is dat deze schermen ook goed te bezichtigen zijn wanneer de lichtinval niet gunstig is gezind. Daarnaast worden er zowel rechts als links de Video wall luidsprekers gemonteerd die met twee krachtige subwoofers ondersteund worden. Deze combinatie zorgt voor een consistent en zeer krachtige presentatie die u zeker het wow-effect gaat geven!

Hoe kan een Video wall gebruikt worden?

De bronnen van een Video wall zijn een vaste HDMI-aansluiting waarin de gebruiker gemakkelijk content kan plaatsen, deze kan aangesloten worden aan een laptop of computer. Hierbij is er rekening gehouden dat content zodanig geplaatst kan worden dat dit voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk is.

Het wow-effect

Een enorm beeld wat op u afkomt wanneer u de entree binnenkomt, dat is een Video wall! Met gebruiksvriendelijke besturing en verschillende schermen wordt deze muur van beeld en geluid een consistent geheel! Voor de schermen is gekozen voor ene LG LED monitor, door de dunne rand van 3,5 millimeter is deze monitor zeer geschikt voor de Video wall.

Wilt u ook uw gasten verwelkomen met een wow-effect?

Bent u ook benieuwd wat InAVate Audio & Video Solutions Audio & Video Solutions voor u kan betekenen op het gebied van de Video Wall? U bent altijd vrij om een mailtje te sturen of vragen te stellen via de telefoon. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 088 4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?