InAVate audio & video solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Videoconference plaatsen

Een videoconference plaatsen: InAVate is uw leverancier van de juiste producten en draagt daarnaast zorg voor een perfecte en betrouwbare installatie. Daarnaast leveren wij maatwerk tegen een scherpe prijs waarbij wij altijd rekening houden met uw beschikbare budget. Met toonaangevende producten, gedegen kennis en ervaring en een professioneel gedreven team zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het plaatsen van een video conference? Neem vandaag nog contact met ons op!

Videoconference apparatuur: profiteer van vele voordelen
Het plaatsen van een videoconference, wanneer u er zeker van wilt zijn dat dit goed gebeurt dan laat u het over aan het team van InAVate. Het organiseren van een video conference biedt u tal van voordelen. Zo:

  • Verhoogt u de productiviteit: reizen naar een afspraak is niet meer nodig. Dit komt niet alleen de productiviteit van werknemers ten goede, deze vorm van efficiënt werken heeft ook een positieve invloed op de verhouding tussen werk en privé;
  • Staat persoonlijk contact centraal: lichaamstaal zegt meer dan duizend woorden. Door te kiezen voor een video conference verloopt de communicatie tussen u en uw gesprekpartner(s) een stuk efficiënter;
  • Realiseert u een flinke kostenbesparing: reistijd, afschrijving van het vervoersmiddel en verblijfskosten zijn verleden tijd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?