Videoconferencing

InAVate is uw partner voor het adviseren, ontwerpen, leveren en onderhouden van videoconferencing apparatuur

Home » Videoconferencing

Videoconferencing: werk efficiënter, productiever, slimmer en veiliger

De tijd van dagelijks fysiek op kantoor zijn is voorbij. We werken allemaal remote op een locatie waar iedereen prettig werkt. Deze vorm van hybride werken vraagt op de juiste oplossingen als het aankomt op vergaderen. Want verbondenheid en betrokkenheid van verschillende partijen blijft essentieel. Videoconferencing is dé manier om verschillende mensen, van personeel tot opdrachtgevers en klanten, met elkaar te laten vergaderen in één online omgeving. Met één conference call bespaart u direct op benzine, reistijd, afschrijving van uw vervoermiddel en verblijfskosten. Microsoft Teams, Google Meet of een ander systeem? Dat maakt niet uit. InAVate realiseert video conferencing in kleine, middelgrote en grote vergaderruimtes.

 

Voordelen van videoconferencing:

  • Locatie onafhankelijk vergaderen, waar ter wereld dan ook
  • Eenvoudig andere deelnemers laten inbellen
  • Draadloos uw laptop verbinden met het videoconference systeem
  • Het opnemen van vergaderingen om later terug te kijken
  • Kleinere ecologische footprint omdat iedereen vanuit huis kan werken en dus geen vervoer voor woon-werkverkeer nodig is
  • Bij calamiteiten kunnen technische specialisten direct op afstand diagnoses stellen en passende maatregelen nemen
Marketing (32)
Bottom 2
Arbon Agenturen_r (3)

De juiste boodschap overbrengen kan alleen met videoconferencing

Er zijn tal van mogelijkheden om met anderen te communiceren. Echter, niet elke vorm van communicatie zorgt ervoor dat de boodschap goed overkomt. Een mail is snel, maar plat en geeft de ontvanger de ruimte om zijn of haar eigen interpretatie van de boodschap te vormen. Een telefoontje is wellicht al beter, maar ook dan is het gissen wat nu écht bedoeld wordt. Bij videoconferencing kun je letterlijk en figuurlijk verbinding maken.

Je ziet elkaar en kunt real time documenten met elkaar delen. Maar het belangrijkste: je kunt elkaars lichaamstaal zien. Zie je dat iemand verbaasd is, schrikt of juist heel enthousiast? Dan kun je daar direct op inspelen. Dat is zeer bevordelijk voor de relatie. Non-verbale communicatie, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek, bepaalt namelijk tot wel 70% van de boodschap. De rol van lichaamstaal is cruciaal en juist dat is het sterke punt van videoconferencing.

 

Optimale digitale samenwerking dankzij videoconferencing

Een kort overleg of een langdurige presentatie? U wilt een professionele indruk achterlaten. En daar hoort professionele videoconferencing apparatuur bij. Om de online samenwerking tussen teams of andere partijen zo optimaal te laten verlopen, heeft u de juiste tools nodig. InAVate is de aangewezen partner voor uw videoconferencing systemen en apparatuur. Dat begint bij de juiste kwaliteit van uw camera en microfoon, waardoor u zowel goed zichtbaar als verstaanbaar bent. De camera in uw laptop of van uw webcams zijn vaak niet toereikend om de gewenste beeldkwaliteit te behalen. Daarom bieden wij camera’s waarmee u in elke video meeting goed zichtbaar bent. Dat is echter niet alles. Tijdens een video conferencing wilt u eenvoudig van scherm naar scherm kunnen overschakelen. Een goede (draadloze) aansluiting is dan een vereiste. Ook daar bieden wij de juiste oplossingen voor in vorm van bedieningspanelen.

Vergaderruimtes goed inrichten om videovergaderingen mogelijk te maken

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in vergaderruimtes inrichten. Van kleine vergaderruimtes en middelgrote vergaderruimtes tot grote vergaderruimtes. Wij realiseren de benodigde apparatuur om een videoconferentie mogelijk te maken in elke ruimte. Afhankelijk van het aantal deelnemers dat gemiddeld bij vergaderingen aanwezig is, creëren wij de juiste basis om digitale vergaderingen mogelijk te maken. Afhankelijk van het budget en de vergaderruimtes die ingericht moeten worden, maken wij een op maat gemaakt plan om u verder op weg te helpen bij uw digitale communicatie.

 

InAVate is dé specialist in videoconferencing apparatuur

Van een camera en ingebouwde microfoons of speakerphone tot een bedieningspaneel, headsets en een goede geluidsinstallatie. InAVate is dé specialist als het aankomt op videoconferencing. Wij adviseren, ontwerpen, leveren en onderhouden videoconferencing apparatuur voor uw werkruimte. Met een videoconferencing systeem maken wij draadloos presenteren mogelijk.

Op uw locatie bekijken we de ruimte(s) waar u videoconferencing wil realiseren. Met onze kennis en ervaring geven wij u een op maat gemaakt advies over de benodigde videoconferencing apparatuur. Na het advies volgt het ontwerp en de levering en plaatsing. Alle apparatuur en accessoires worden met u en uw team doorgenomen, zodat iedereen een eigen online vergadering met deelnemers op afstand kan hosten. Zo kan ieder personeelslid zelf een videoconferentie hosten en is uw personeel niet volledig afhankelijk van het IT team.

Benieuwd wat videoconferencing voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op via info@inavate.nl of bel naar 0884447800

Vitam bottom 3
Videoconference (1)
Videoconference (2)