InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Online communiceren via videostream

Doordat internet in de huidige samenleving een grote impact heeft als informatiebron, biedt een videostream, ofwel livestream, voor uw bedrijf een uitkomst. Het wereldwijde web is het ideale medium om via een livestream de presentatie van uw bedrijf, zoals jaarcijfers, strategische kwartaalupdates, vergaderingen, persconferenties en product presentaties te verspreiden. Deze en andere bijeenkomsten zijn voor iedere geïnteresseerde en geautoriseerde live en/of later (on-demand) te zien. Ook in uw bedrijf is een videostream mogelijk met de slimme oplossingen van InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam.

Profiteer eenvoudig van de mogelijkheden van videostream voor uw bedrijf

Als geen ander medium heeft het internet zijn plaats veroverd tussen de andere informatie- en communicatiemedia. U biedt uw videocontent aan via het wereldwijde web en profiteert zo maximaal van de mogelijkheden van het internet. Vaak bestaan de oplossingen bij een livestream voor uw bedrijf uit een vaste installatie in combinatie met Pan Tilt Zoom-camera’s en audioapparatuur, die wij naadloos integreren in uw ruimtes. Hiermee kunt u de gehele ruimte in één keer overzien en heeft u fantastisch beeld en geluid in uw vergaderruimte. Wij leveren ook diverse beeldoplossingen. Zo creëren we een geheel nieuw platform waarmee u eenvoudig uw klanten kunt bereiken. U kunt ook uw opnames vooraf bewerken en daarna plaatsen op het internet. Is dat niet precies wat u wilt?

Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden

Wilt u videostream, of livestream, ook introduceren in uw bedrijf, zodat u uw (potentiële) klanten of relaties eenvoudig kunt bereiken? Wij bekijken graag wat voor u de mogelijkheden zijn en waar voor u kansen liggen op het gebied van videostreaming. Als u graag wilt dat wij meedenken en advies wenst, kunt u ons natuurlijk altijd bereiken door contact met ons op te nemen. U belt in dat geval naar 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?