InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Videostream

Online communiceren en streamen via videostream

Doordat internet in de huidige samenleving een grote impact heeft als informatiebron, biedt videostream voor uw bedrijf een uitkomst. Het wereldwijde web is het ideale medium om via streaming de presentatie van uw jaarcijfers, strategische kwartaalupdates, vergaderingen, persconferenties en product presentaties te verspreiden. Deze en andere bijeenkomsten zijn voor iedere geïnteresseerde en geautoriseerde live en/of later (on-demand) te zien. Ook in uw bedrijf is streaming mogelijk met de slimme oplossingen van InAVate audio & video solutions.

Profiteer eenvoudig van de mogelijkheden van videostream

Als geen ander medium heeft het internet zijn plaats veroverd tussen de andere informatie- en communicatiemedia. U biedt uw videocontent aan via het wereldwijde web en profiteert zo maximaal van de mogelijkheden van het internet. Vaak bestaan de streaming oplossingen uit een vaste installatie in combinatie met Pan Tilt Zoom camera’s en microfoons, die wij naadloos integreren in uw ruimtes. Hiermee kunt u de gehele ruimte in één keer overzien en heeft u fantastisch geluid. Wij leveren ook mobiele streaming oplossingen. Zo creëren we een geheel nieuw platform waarmee u eenvoudig uw klanten kunt bereiken. U kunt ook uw opnames vooraf bewerken en daarna plaatsen op het internet.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee!

Wilt u videostream ook introduceren in uw bedrijf, zodat u uw (potentiële) klanten of relaties eenvoudig kunt bereiken? Wij bekijken graag wat voor u de mogelijkheden zijn en waar voor u kansen liggen op het gebied van videostreaming. Advies nodig over streaming? Bel dan naar 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?