InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Voor uw wachtruimte de juiste inrichting

Vrijwel iedere wachtruimte van een bedrijf of praktijk is tegenwoordig voorzien van een inrichting met videoschermen. Met deze schermen deelt u eenvoudig informatie of vermaakt u wachtende bezoekers of klanten. Wilt u dergelijke audiovisuele apparatuur in de wachtruimte van uw bedrijf of praktijk? Ontdek dan de slimme oplossingen die InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, op dit gebied te bieden heeft.

Uw wachtruimte voorzien van een inrichting met audiovisuele apparatuur

U verbetert de inrichting van uw wachtruimte aanzienlijk als u kiest voor audiovisuele apparatuur, zoals een led-wall. Zo is een dergelijk scherm ideaal om belangrijke informatie te delen met bijvoorbeeld wachtende patiënten. Op deze manier informeert u uw patiënten in één keer. Voor wachtruimtes van bedrijven is een audiovisueel scherm om reclame te maken, informatie te tonen of vermaak te bieden. Losse folders als inrichting van uw wachtruimte zijn hiermee verleden tijd. Naast audiovisuele apparatuur is ook de juiste audioapparatuur een toevoeging aan uw wachtruimte. U vermaakt uw bezoekers hiermee door bijvoorbeeld muziek af te spelen, maar roept hen hiermee ook op.

Schakel ons in en ontdek de vele mogelijkheden

U ziet: er zijn wat betreft audio- en audiovisuele apparatuur een heleboel mogelijkheden voor de inrichting van uw wachtruimte. Wij helpen u graag met de aanlevering en montage van de gewenste apparatuur voor uw bedrijf. Wacht daarom niet langer en schakel ons in! Heeft u vragen over onze producten of diensten? Bel dan naar 088-4447800. We beantwoorden uw vragen graag en voorzien u met plezier van passend advies. Bekijk ook eens onze referenties om een indruk te krijgen van ons vakwerk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?